Stichting Keroazie  - Bij ons draait het om jou
Hier vindt u de  site van

Zorgboerderij Pieterburen met de nieuwe mini Mekkertil.

De mini Mekkertil is een klein lunchcafé in de boerderijwinkel. U kunt hier koffie en thee krijgen, allerlei soorten frisdrank, chocomel en fristi, appeltaart, pannenkoeken, poffertjes, quiches, tosti's, paninies, softijs van geitenmelk, milkshakes, smoothies en nog veel meer voor mini prijsjes.
Winkel, kaasmakerij en boerderij open van 12.00u tot 16.00u iedere dag.
Onze heerlijke geitenkazen zijn voortaan ook te bestellen via onze webshop: www.biogeit.nl.


De site van stichting Keroazie is verhuist. Stichting Keroazie huurt de gebouwen van zorgboerderij Pieterburen en regelt de zorg. Dit gaat om beschermd wonen, dagbesteding en ambulante begeleding.Deze is nu te vinden onder http://www.keroazie.nl
  


Op zondag 30 december is er bij ons een prachtig nestje blonde labradoodles geboren. We hebben 10 pups, 5 teefjes en 5 reutjes.De pups worden bij ons in huis geboren en hier ook opgevoed.
Veel van onze pups worden opgeleid tot hulphond en de pups worden voor deze taak in het nest al voorbereidt.
Dit gebeurt middels een goede socialisatie en de confrontatie met  harde geluiden zoals bliksem, onweer, stofzuigen etc..
De pups blijven 7-8 weken bij ons in het nest en mogen dan naar hun nieuwe bazen. Dit zal ongeveer halverwege januari zijn.
Wij verkopen de pups met een koopcontract en een goede garantie. Uiteraard meerdere malen ontwormd, gevaccineerd en gechipt. De pups krijgen ook een Europees paspoort en een gezondheidsverklaring. De pups worden groot gebracht met voer van Royal Canin en voor de nieuwe bazen is er een puppypakket.
Bent u serieus geïnteresseerd in een pup van ons van dit nestje, bel of mail ons dan met uw motivatie voor zo'n fantastische labradoodle pup of bezoek ons en onze honden.


Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint