Stichting Keroazie  - Bij ons draait het om jou
Zorgboerderij Pieterburen met de mini Mekkertil.

Zorgboerderij Pieterburen is gelegen op een prachtige plek aan de waddenzeekust in Broek, net onder Pieterburen.
Er zijn zijn tal van activiteiten. Er is een boerderijwinkel (Waddengoud), een mini lunchcafé en een ambachtelijke kaasmakerij.
Er is een terras met een trampoline, een speelauto en er zijn schommels.
Achter de grote poort op de parkeerplaats zijn de stallen. Hier bevinden zich de melkgeiten, de varkens, de alpaca's, de pony's, de eenden en de kippen.
Wilt u deze bezoeken dan betaald u in de winkel 1 euro per persoon..
Stichting Keroazie huurt de gebouwen van zorgboerderij Pieterburen en regelt de zorg. Dit gaat om beschermd wonen, dagbesteding en ambulante begeleiding. Deze is nu te vinden onder http://www.keroazie.nl
  


Wij verwachten rond 6 December 2020 een nestje blonde labradoodle pups, de standaard maat.  Beide ouders zijn labradoodles en beide wonen bij ons thuis. De ouders zijn enorm lieve en aanhankelijke honden met prachtige vachten. De moeder heeft een curly fleece vacht, de vader een curly vacht.
De Labradoodle is een vrolijke, zachtaardige en intelligente hond voor zowel mens als dier. Het is een hond met gevoel voor humor en veel energie. Ze zijn makkelijk te trainen en erg sportief. De Labradoodle combineert werklust en intelligentie met een leuk uiterlijk.  Labradoodles verharen niet tot nauwelijks en mensen met een allergie voor honden zijn  meestal niet allergisch voor deze labradoodles.
Onze pups worden vaak opgeleidt als hulphond of als contacthond (stichting Blijf).
De pups worden om de 2 weken ontwormd, met 6 weken helemaal nagekeken door de dierenarts en worden dan ook gechipt en gevaccineerd. Bij iedere pup zit een Europees paspoort met een gezondheidsverklaring en  er is voor de nieuwe bazen een afstammingsbewijs en een puppyakket van Royal Canin.
De pups groeien op bij ons in huis, worden uitstekend gesocialiseerd en ingeprent op allerlei geluiden zodat ze later niet bang zijn voor bv vuurwerk.
Wij verkopen onze pups met een koopovereenkomst en een goede garantie.
Op mijn persoonlijke facebookpagina (Annick Braspenning) kunt u tzt foto's en filmpjes zien van de pups, en ook pups zien van vorige nestjes.
Wilt u ook zo'n fantastische pup, kom dan gerust kennis maken met ons en onze honden.
I.v.m de coronamaatregelen kunnen we ons voorstellen dat u liever nu niet  naar ons toekomt, maar wel zo'n prachtige pup wilt. Mail of bel dan uw verhaal en uw wensen en dan kunnen we voor nu, bij wijze van uitzondering via deze manier een pup voor u reserveren en een koopovereenkomst tekenen. Wij vragen dan wel een aanbetaling. Uitzoeken van de pups zal dan pas zijn bij het ophalen van de pups, in volgorde van verkoop.
Bij vragen, bel of mail gerust,


Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint