Stichting Keroazie  - Bij ons draait het om jou
Hier vindt u de nieuwe site van
Zorgboerderij Pieterburen

Winkel, kaasmakerij en boerderij open van 12.00u tot 16.00u iedere dag.

 met de labradoodles van de Waddenzeedijk.

De site van stichting Keroazie is verhuist. Stichting Keroazie huurt de gebouwen van zorgboerderij Pieterburen en regelt de zorg. Dit gaat om beschermd wonen, dagbesteding en ambulante begeleding.Deze is nu te vinden onder http://www.keroazie.nl
 
 


Geboren op 5 september nestje blonde labradoodles, 4 teefjes en 4 reutjesOp 5 september hebben wij 8 prachtige labradoodle pups gekregen uit 2 blonde labradoodles. De moeder is F1, de vader is F3. Beide ouders wonen bij ons.
Alle pups zijn blond / creme .
De pups zijn bij ons in huis geboren en hier ook opgevoed.
Veel van onze pups worden opgeleidt tot hulphond en de pups worden voor deze taak in het nest al voorbereidt.
Dit gebeurt middels een goede socialisatie en de confrontatie met  harde geluiden zoals bliksem, onweer, stofzuigen etc.
De pups blijven 7-8 weken bij ons in het nest en mogen dan naar hun nieuwe bazen. Dit zal ongeveer de laatste week van oktober zijn.
Wij verkopen de pups met een koopcontract en een goede garantie. Uiteraard meerdere malen ontwormd, gevaccineerd en gechipt. De pups krijgen ook een Europees paspport en een gezondheidsverklaring. De pups worden groot gebracht met voer van Royal Canin en voor de nieuwe bazen is er een puppypakket.
Bent u serieus geInteresseerd in een pup van ons van dit nestje, bel of mail ons dan met uw motivatie voor zo'n fantastische labradoodle pup of bezoek ons en onze honden.

p.s deze combinatie is 1 maal eerder gedaan, zie foto pups. Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint